©2019 by HAUS designstudio.

Stefaan haudenhuyse

Visueel storyteller

Stefaan is een designer, scenograaf met een ruime ervaring in theatervormgeving.

Reeds 15 jaar druk hij zijn stempel op tal van musicals, theater voorstellingen en live shows.

 

Bij de 3D-musical Alice in Wonderland (2011) had hij de creatieve leiding en nam de vormgeving van de 3D-decors in new media art voor zijn rekening. Hiervoor ontving Stefaan in 2011 een award voor Beste Creatieve Prestatie tijdens de uitreiking van de Vlaamse Musical Awards.

 

Stefaan is reeds 15 jaar scenograaf voor een groot aantal theater & musical spektakels in opdracht voor verschillende grote productie huizen zoals Studio100, Disney, Festivaria, Marmalade Live, ….

 

De succesvolle musical 40-45 komt tevens van zijn hand zowel in scenografie en interieur ontwerp van het Studio100 popup theater.   

 

Enkele realisatie’s zijn: Sacco&Vanzetti openlucht spektakel (Donkmeer), Beauty and the beast, Little Mermaid voor Disney, Alice in Wonderland, Spektakel musical 14-18, Spektakel musical 40-45, De Grote Sintshow in het sportpaleis …..

HAUS_stefaan_23 .png
40_45 café.jpg

Set design 40-45

De kunst van woorden omzetten naar beelden.

Video en decor ontwerpen zorgen voor een totaal beleving en zijn een niet te onderschatte factor in het succes van een voorstelling. Haus ontwerpt voor de musical 40-45 zowel de scène beelden en de concepten van de video content.

Interieur ontwerp

Foyer popup theater Studio100

set design  
disney musical

Concept and set design for the Disney musical The Little Mermaid.

Beauty and the beast

Overview scenes

Ketnet musical

Concept and set design for the Ketnet musical Unidamu.