dk4avkoxub7mp0aeq87afb8fovs88k
 
HAUS textuur+ handen-min.jpg

Wij voelen ons thuis in contentmarketing.

 • White Facebook Icon
 • Instagram - White Circle
 • White LinkedIn Icon

HAUS is een contentmarketingbureau. Wij zorgen voor de handshake tussen u en uw klanten.

 HAUS designstudio expert in contentmarketing & communicatie advies, content creatie met toepassing op social media. 

Heeft u een doel wat u wilt bereiken, maar u weet niet waar u moet beginnen? Wij gaan u met plezier hierin helpen.

 

Bekijk de 3 Trajecten met onze diensten en contacteer ons mocht u vragen of speciale verzoeken hebben. 

Icoon pos.zw_HAUS-200dpi.png

Twee jaar terug startte ik mijn eigen onderneming op, na 30 jaar content maken

voor b2b - b2c - direct marketing & entertainment klanten. Mijn beslissing was snel genomen: "ik wil ondernemingen helpen met hun content en communicatie in alle verscheiden toepassingen".  Het valt me op -tijdens gesprekken met ondernemers- dat de snel groeiende digitalisering een kloof kan creëren tussen de onderneming en hun klanten.  Hierdoor verliezen veel ondernemingen de grip met hun doelgroep of slaan ze de foute weg in waardoor ze terecht komen in een bos met teveel bomen.

Wie, wat, waar en wanneer.....

IK geef gericht advies aan zelfstandigen, zaakvoerders en managers van middelgrote ondernemingen, over hoe men visuele communicatie kan inzetten naar de juiste doelgroepen, dit met toepassing op alle mogelijke dragers.  

Telkens ik een ondernemer of onderneming heb geholpen, krijg ik 200% voldoening om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ik ben er om mijn klanten te helpen!

Stefaan Haudenhuyse

LEES HIER MIJN BLOGS

Waarom wij ondernemingen willen helpen met hun communicatie

Alles start met het creëren van rust. Zonder die rust kan je als ondernemer geen juiste beslissing nemen die ervoor zorgen dat uw onderneming op lange termijn een belangrijke speler kan blijven of worden. Zonder de juiste communicatie blijft
je bedrijf staan of gaat het achteruit. Daar is elke ondernemer zich van bewust. 
Door de snel groeiende digitale veranderingen en de daaraan gekoppelde social media gebaseerde samenleving zitten veel bedrijven met kopzorgen hoe ze hun communicatie doelstellingen kunnen realiseren op de verschillende “Social Media” platformen. Samen gaan we op zoek naar het juiste concept, gericht naar de juiste doelgroepen. Ik maak een sterk visueel verhaal met daaraan gespierde storytelling. Ik zorg ervoor dat je boodschap bij de juiste deur binnenvalt.

Wat is de essentie van onze hulp in uw communicatie

Ik start niet met het luisteren naar je goed voorbereide briefing. Ik loop graag eerst rond in uw bedrijf en luister naar wat u me te vertellen hebt als persoon met de visie van een ondernemer. Welke zijn de kwaliteiten en de zwakste schakels in je communicatie over je onderneming. Waar liggen de struikelblokken in je huidige communicatie. Uiteindelijk heb ik één doel voor ogen:  je identiteit en positionering in de markt op lange termijn door middel van de juiste technieken op punt te stellen.

 

Het is belangrijk dat we dit samen doorgronden en de juiste “to the point” vragen stellen:

Wie ben je? Waar sta je? Waar wil je staan?

Hoe kunnen wij je helpen binnen één van onze trajecten

Mijn eerste vraag die ik zal stellen is: "Ga je wel de goede kant uit?". De grootste struikelblok bij veel bedrijven is het blijven vasthouden aan gewoontes uit het verleden. Begrijpelijk want je blijft  binnen je comfortzone. Onbegrijpelijk, als je kijkt naar de verschillende nieuwe “social media” communicatie platformen die ons in staat stellen nieuwe doelgroepen te bereiken. Als onderneming kan je hier niet meer omheen. Ik leer je hoe belangrijk deze platformen zijn en op welke manier we deze kunnen implementeren in jouw nieuwe communicatiestrategie.  Eenvoud werkt: daarvoor heb ik 3 Trajecten uitgewerkt die een oplossing bieden als we spreken over “Social Media” communicatie. Door te kiezen uit één van deze trajecten, zet je jezelf terug op de juiste weg en kies je voor een groei op lange termijn!

Trajecten

Zet je bedrijf online in de kijker

Genereer online meer klanten

Boost je business online

Download GRATIS de magazine.

packshot%20cover%20magazine01kopie_edite

Is “content” niet helemaal je ding of loop je tegen het probleem aan dat je niet weet wat je moet posten? 

 

Geen nood! Ik stel samen met jou een plan op waarbij uw bedrijf, diensten en producten met regelmaat online gepost worden. Continuïteit in je social media berichten is daarbij cruciaal. Vanaf nu heb je hier zelf geen omkijken meer naar, hierdoor creëer je meer tijd voor je corebusiness. En blijf je online aanwezig!

Wat kan je verwachten tijdens dit traject:

 • strategiebepaling

 • content management (planning)

 • 2 post per week

 • tekstuele opmaak

 • onderscheiden op social media

 • maximaal 3 kanalen: Facebook/ LinkedIn/ Instagram

 • periodiek overleg statistieken

Ik neem jouw Facebook en Instagram campagnes volledig uit handen en zorg dat het maximale uit jouw doelstelling gehaald wordt.

Er wordt gezorgd dat je continu online bent met je advertenties. Indien nodig wordt er bijgestuurd in functie van het beste resultaat. Transparantie is belangrijk.

Vandaar dat de campagnes door middel van jouw Facebook Business Manager wordt ingezet. Hierdoor kan je alle data - op elk moment- zelf consulteren!

Wat kan je verwachten tijdens dit traject:

 • bepalen van doelstelling

 • brainstormsessie

 • schrijven van 5 verschillende advertentieteksten

 • doelgroepen samenstellen

 • opstellen van een landingspagina (Hosting niet inbegrepen)

 • testen van maximaal 5 verschillende advertenties

 • optimalisatie van campagne looptijd

 • 1 campagnes per maand

Ik neem je volledige social media management uit handen. Dit betekent dat je hier niet meer naar  hoeft om te kijken, want HAUS zal het geheel voor jou beheren.

 

Tijdens het traject gaan we samen de strategie bepalen en daarnaast samenwerken aan een contentplanning.  Uw potentiële klanten zullen niet merken dat er een marketingbureau tussen jou en jouw klanten staat.

 

 
logo wij helpen ondernemingen communicer

Wij creëren meer dan enkel maar concepten!

 

Lees onze GRATIS magazine met

Tips & tricks over online marketing !