top of page

3 trajecten om online meer klanten te bereiken

Hoe werkt het en welk traject past bij uw onderneming

75% van de consumenten richten zich tot sociale media wanneer ze een aankoop doen. De perfecte plaats om je nieuwe klanten via deze weg aan te spreken. 

 

Leads genereren zorgt ervoor dat je verkoop verhoogt. Om ervoor te zorgen dat uw socialemediamarketing leads genereert en de verkoop verhoogt, moeten uw leadgeneratie- en socialemediastrategie samenwerken.

 

Wij zorgen ervoor dat de content daadwerkelijk relevant is voor het juiste publiek.

AdobeStock_327923520 [Omgezet].jpg

Verlies geen tijd en boek één van onze trajecten

Waar we trots op zijn

Tybeert foto1 resultaat website HAUS.jpg

Campagne Tybeert Take Away

Interne Campagne sterk Online adverteren voor restaurant houders

Tybeert is een klant die heeft gekozen voor het traject 'boost je business online' De target is mensen binnen een range van 7km te bereiken via een FB advertentie campagne. Doelstelling is het promoten van de betere Take-away gerechten welke Tybeert aanbiedt binnen zijn regio. Ondertussen is dit een groot succes en zijn we erin geslaagd honderden klanten een bestelling te laten plaatsen via zijn website. 

Tybeert foto1 resultaat website HAUS.jpg
Croqino's Valetijns Campagne 001.jpg

Campagne Croqino's Online

Rebranding van een  Belgisch topmerk

Een merkidentiteit is zoveel meer dan alleen een logo en een kleurenpalet. Ons team creëert een sterke beeldtaal die helpt om uw merkstrategie te versterken, u onderscheidt van uw klanten en u onderscheidt van uw concurrentie.

Croqino's foto 1 resultaat website HAUS.
Beeld Small-Garcon_Horeca-campagne.jpg

Campagne HAUS Take Away

Interne Campagne sterk Online adverteren voor restaurant houders

HAUS is altijd gericht op de behoeften van de klant. Samen met u bouwen onze gemotiveerde mensen een gepersonaliseerde strategie uit op basis van uw marketing- en communicatiedoelstellingen.

Beeld Small-Garcon_Horeca-campagnekopie.
stanislav-rozhkov-QrYjpOESkmA-unsplashko

Campagne Bar Des Arts 

Branding en marketing online boosten

Elke dag zoeken we naar verschillende manieren om de kloof tussen bedrijven en hun consumenten te dichten, door op maat gemaakte social media-strategieën en zorgvuldig op maat gemaakte creatieve oplossingen te gebruiken. We zijn ervan overtuigd dat sociale media een unieke vaardigheden vereisen met weinig overlap van andere marketingvormen. We concentreren ons op één ding en we doen het goed.

Tybeert foto2 resultaat website HAUS.jpg
bottom of page